Bans

Consulta del CENS ELECTORAL - Eleccions al Parlament Europeu

del 22 fins al 29 d'abril

BAN MUNICIPAL

Consulta del CENS ELECTORAL

del 22 fins al 29 d'abril

 

 

Amb motiu de la convocatòria de les Eleccions al Parlament Europeu a celebrar el dia 9 de juny de 2024 i, en compliment amb el que s'estableix en l'article 39.2 de la Llei orgànica del Règim Electoral General, es procedirà a exposar al públic les llistes del Cens Electoral, a fi de què, tots els ciutadans puguen consultar-les i, en cas de no figurar inclosos en les mateixes o figurar incorrectament alguna dada, puguen presentar reclamació.

El Cens Electoral d'electors vigent, estarà exposat des del dia 22 d´abril fins el dia 29 d´abril de 2024, ambdós inclosos, a l'Ajuntament, sense necessitat de cita prèvia.

Horari: De Dilluns a Divendres de 10.30 a 15.00 hores

La consulta d'inscripció en el Cens Electoral també es pot realitzar telemàticament en la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) acreditant la identitat (DNIe, Certificat Electrònic, Accés PIN 24H, Cl@ve permanent o Identificació amb identitat digital europea).

El termini per a presentar reclamacions a les dades d'inscripció, als ajuntaments, consolats o en les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral (OCE), és del 22 d'abril fins el dia 2 d'abril de 2024.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda