Bans

Aielo de Malferit participa

Projecte REFORMA ZONA VERDA DE LA PLAÇA DE JOAN FUSTER

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit pretén condicionar la zona verda de la plaça Joan Fuster per a l’ús quotidià dels veïns, per a això destinarà una inversió de 48.000 € dins del Pla d'Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

Es proposa ampliar la zona verda per a vianants, incorporant la meitat de la via rodada del costat oest de la plaça, eliminant l'aparcament en aquest tram i desplaçant els actuals contenidores de residus que passaran al costat contrari inserint-se en la pròpia zona verda.

La intenció es recuperar espais públics per a vianants i al mateix temps una millora mediambiental, incentivant el desplaçament a peu de les persones i reduint l’ús dels vehicles a motor.

Es disposa un espai de reunió amb seient perimetral i ombra de xapa perforada, un espai per a jocs infantils a base de desnivells de gespa artificial i cautxú, i una zona de jocs de salts en llit elàstic per a xiquets de més edat.

Un recorregut accessible i un sistema de bancs i suports isquiàtics faciliten la comunicació entre les zones i l'estada còmoda de tots els usuaris.

 

Les veïnes i veïns podran presentar suggeriments en relació al projecte fins al dia 7 de desembre de 2020, mitjançant l'apartat suggeriments de l'App Aielo de Malferit a un Clic o la web de participació (web.appaielo.es/suggestions)

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda