Notícies

Aielo de Malferit diu NO a la violència de gènere

Aielo de Malferit diu NO a la violència de gènere

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit commemora el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Durant el matí s’ha instal·lat una carpa al Mercat del Dimecres on s’ha informat a la població sobre la fita i s’ha repartir merchandising de la campanya (bosses de tela i polseres), per tal de fer visible la importància d’aquest dia.

A més a més la gent ha pogut participat en un photocall per la igualtat, per sumar-se a la causa. Podeu accedir a l’àlbum fent CLIC ACÍ.

El Palau i l’edifici de la Policia Local s’han engalanat amb motius violeta i bancs del mateix color com a element reivindicatiu contra els successos que malauradament ocorren dia rere dia.

Per tancar la jornada, s’ha realitzat un minut de silenci a la Plaça Palau, el qual havia estat organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Des de l’Ajuntament “s’agraeix la gran acollida que han tingut les activitats, on han participat vora un centenar de persones. Convidem a tota la població a fer-se fotos utilitzant el hashtag #25NAielo2020.”

 

#25NAielo2020


Últims bans

Últimes notícies

Agenda