Notícies

Aielo de Malferit presenta el catàleg de l’exposició “Aielo+Cultura = Talent Visisble”

Aielo de Malferit presenta el catàleg de l’exposició “Aielo+Cultura = Talent Visisble”

 

El proper dissabte 28 de novembre es presentarà, a les 19 hores a l’Auditori Municipal, el catàleg de l’Exposició “Aielo+Cultura / Talent Visisble”.

Esta exposició, que es troba ubicada al pati del Palau, suposa una  mostra dels treballs artístics de les creadores i creadors participants, i una ferma aposta de l’Ajuntament per la Cultura.  

Durant l’acte, a més de presentar el catàleg, gaudirem d’un col·loqui amb les artistes i els artistes que han fet realitat aquesta l’exposició durant el qual ens explicaran les seues obres i els podrem conèixer de més a prop:  Llorenç Barber, Salvador Mollà, Lola Castelló, Elvira Aparicio, Lluci Juan, Alba Aparici, Robert Bravo, Rosario Giménez i Inma Aparici.

El debat estarà moderat per la comissaria aielonera Lluci Juan i comptarà amb la participació d’Irene Ballester Buigues, historiadora i crítica d’art

Per assistir caldrà reservar prèviament mitjançant el WhatsApp al telèfon 695796825 i l’aforament serà limitat. També es podrà seguir l’acte en directe al canal de Facebook de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit.

Des de l’Ajuntament vos convidem a participar i gaudir d’aquesta fita, be siga de manera presencial o virtual a les xarxes socials.  

Us esperem el proper dissabte!


Últims bans

Últimes notícies

Agenda