Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit beca a esportistes locals

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit beca a esportistes locals

 

Quatre esportistes federats d’Aielo han estat beneficiaris d’esta primera edició d’ajudes econòmiques.

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha posat en marxa la primera edició del programa d’ajudes econòmiques per a esportistes locals.

En esta primera experiència, quatre han estat els esportistes federats que han sigut beneficiaris d’estes beques, que tenen per objectiu contribuir a la preparació i la formació esportiva.

Estos joves, convertits en referents i models a seguir per la resta d’esportistes i gent jove, han estat premiats per la seua trajectòria esportiva, resultats importants en campionats i lligues provincials, autonòmiques i nacionals.

El beneficiaris són: Ferran Belda Vidal (21 anys), atleta de cross country, mig fons i fons del club C.D. Metaesport; Maria Requena Nadal (24 anys), futbolera centrecampista de 2a divisió del CE Seagull Badalona; Sarai Martí Ruiz (9 anys) i Celia Martí Ruiz (12 anys), germanes i gimnastes del Club Gimnastic L’Esport Alcoi, en les categories “via olímpica 2” i “base 5” respectivament.

Maria Requena Nadal

Des de l’Equip de Govern Municipal s’ha manifestat la satisfacció per esta primera edició “que mostra i posa en valor el talent esportiu local. Des del nostre Equip continuaren enllestint iniciatives per promoure i fomentar la pràctica l’esport i els estils de vida saludables.”

Ferran Belda Vidal

Últims bans

Últimes notícies

Agenda