Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit inverteix 4800 euros en la formació dels estudiants universitaris

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit inverteix 4800 euros en la formació dels estudiants universitaris

 

La 1a edició del programa “JOVES UNIVERSITARIS/TALENT JOVE 2020” concedeix un total de 12 beques.

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha concedit, un total de 12 beques a estudiants universitaris de la localitat que es troben realitzant el primer curs.

Estes ajudes, que tenen un valor de 400 euros, estan destinades a facilitar l'accés dels joves als ensenyaments universitaris, finançant les despeses d’allotjament durant el present curs acadèmic.

Es tracta d’un recolzament econòmic que contribueix al seu desenvolupament i progressió acadèmica, professional i personal, amb una idea clara: fer emergir el seu talent. “Es tracta de la primera vegada que des de l’Ajuntament es recolza directament als joves en aquest àmbit,” apuntava la Regidora d’Educació, Araceli Belda.

Este primera edició del programa “JOVES UNIVERSITARIS/TALENT JOVE 2020”, junt amb les ajudes per al material escolar per al cicles d’infantil, el programa “Aielo et beca” i altres iniciatives municipals, suposen una aposta ferma per l’educació dels nostres joves i una inversió de més de 16.500 euros.

En definitiva unes ajudes que posen de manifest “l'aposta i l'interés del govern municipal per invertir en tots els nivells de l'educació per a afavorir l'accés a la mateixa en condicions d'igualtat i perquè la falta de recursos econòmics no siga el condicionant que limite o impedisca aquest accés.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda