Notícies

Arranca la campanya de comerç i hostaleria a Aielo de la mà d’Elvira Aparicio

Arranca la campanya de comerç i hostaleria a Aielo de la mà d’Elvira Aparicio

 

La XIII edició, de la campanya que porta per eslògan “Jo sempre compre a Aielo, tots guanyem”, arrancarà aquest dissabte 12 de desembre, carregada de novetats però sobretot com una ferma aposta pel comerç de proximitat.

Enguany la creadora Elvira Aparicio; ceramista, Catedràtica d’Història de l’Art, Llicenciada en Filosofia i Lletres i en Ciències de la Informació, serà la nova imatge de la campanya en la que participarà per primera vegada el sector de l’hostaleria i restauració local.

En total es repartiran 10.000 butlletes entre les tendes i comerços, per compres d’un valor superior a 10 euros, i 2000 butlletes en establiments d’hostaleria per compres d’un valor superior a 20 euros.

També s’incrementa la quantia destinada per als premis, passant de 1.000 a 2.300 euros, i de 9 a 32 premis que es podran bescanviar en comerços, bars i restaurants. L’impacte econòmic de la campanya es calcula que superarà els 142.000 euros.

Junt al merchandising i el material que s’ha lliurat al llarg d’esta setmana, l’Ajuntament ha inclòs un kit COVID-19 amb hidrogel, màscares personalitzades i dispensadors.

Les butlletes s’hauran d’emplenar amb les dades personals i dipositar-se a l’urna de cadascun dels establiment adherits, que es poden identificar clarament amb el logotip de la campanya. 

El 6 de gener finalitzarà aquesta iniciativa de promoció del comerç i de la hostaleria de proximitat, i el dia 15 es realitzarà el tradicional sorteig per determinar els premiats. L’import íntegre dels premis es reinvertirà als propis comerç local.

Des de l’Equip de Govern s’ha volgut agrair la col·laboració de l’artista aielonera, símbol de dinamisme, proximitat i talent local. “Elvira representa  totes les qualitats d’una creadora excel·lent, i que són els adjectius que defineixen el comerç i l’hostaleria d’Aielo.”

Per la seua banda Elvira ha volgut “animar als veïns i veïnes perquè participen a la Campanya i compren a la localitat.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda