Notícies

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit inverteix 4800 euros en la formació dels estudiants universitaris de primer curs

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit inverteix 4800 euros en la formació dels estudiants universitaris de primer curs 

NOTÍCIA COMARCAL TELEVISIÓ 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha concedit, un total de 12 beques a estudiants universitaris de la localitat que es troben realitzant el primer curs. 

Estes ajudes, que tenen un valor de 400 euros, estan destinades a facilitar l'accés dels joves als ensenyaments universitaris, finançant les despeses d’allotjament durant el present curs acadèmic. 

Es tracta d’un recolzament econòmic que contribueix al seu desenvolupament i progressió acadèmica, professional i personal, amb una idea clara: fer emergir el seu talent.  

Així, aquesta primera edició del programa “JOVES UNIVERSITARIS/TALENT JOVE 2020”, junt amb les ajudes esmentades per al material escolar per al cicles d’infantil, el programa “Aielo et beca” i altres iniciatives municipals, suposen una inversió de més de 16.500 euros. 

A més, també per primera vegada, l’Ajuntament ha becat els 4 esportistes federats locals amb unes ajudes que tenen per objectiu contribuir a la preparació i formació esportiva alhora que premien la seua trajectòria esportiva i els seus importants resultats en campionats i lligues provincials, autonòmiques i nacionals. 

Els beneficiaris han sigut Ferran Belda, atleta de cross country, la futbolista Maria Requena i les germanes i gimnastes Sarai i Celia Martí Ruiz. 

En definitiva unes ajudes que posen de manifest l'aposta i l’interès del govern municipal per invertir en tots els nivells de l'educació i la formació esportiva, per a afavorir l'accés a la mateixa en condicions d'igualtat i perquè la falta de recursos econòmics no siga el condicionant que limite o impedisca aquest accés.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda