Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit s’adhereix al Pla Resistir de la GVA

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit s’adhereix al Pla Resistir de la GVA

 

Es destinaran un total de 78.867 euros en ajudes directes finançades entre la Generalitat, la Diputació i el propi consistori per als autònoms i microempreses locals afectades per la pandèmia

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha signat l’adhesió al Pla Resistir, que inclou ajudes Parèntesi per als sectors més afectats per la pandèmia a cada municipi, i que es portarà a terme per part de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de les Diputacions i dels ajuntaments.  

En total amb el Pla Resistir s’invertiran 160 milions d’euros, dels quals la GVA aporta 100 milions (62’5%), les Diputacions 36 milions (22’5%) i els ajuntaments 24 milions (15%). En concret, Aielo de Malferit comptarà amb un pressupost de 78.867 euros per a estes ajudes, dels què l’Ajuntament invertirà 11.830 euros del pressupost municipal.

L’ajuda econòmica contemplada en aquest pla està fixada en 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores, i una altra quantitat a afegir de 200 € per persona treballador/a. Estes ajudes serviran per cobrir les despeses generades des d’abril de 2020, havent de ser justificades.

La tramitació i la gestió del Pla Resistir correspondrà a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, i cal destacar que estes ajudes són compatibles amb altres subvencions o ajudes com ara les establides en el marc de l’Acord de Reactivació Econòmica d’Aielo de Malferit (ARA).

La informació i els formularis estaran disponibles en breu a la web municipal i es realitzarà la corresponent publicitat a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i els mitjans de comunicació.

Tal i com s’ha apuntat des de l’Equip de Govern Municipal “és, sens dubte, una bona notícia en esta situació tan delicada que estem patint, i la nostra prioritat serà agilitzar al màxim la seua tramitació perquè les persones afectades reben l’ajuda.”

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda