Notícies

L’Ajuntament inverteix més de 5.800 euros per al manteniment de la gespa del camp de futbol

L’Ajuntament inverteix més de 5.800 euros per al manteniment de la gespa del camp de futbol

 

Aquesta setmana han finalitzar els treballs d’aportació i farcit de cautxú en el Camp de Futbol Municipal Juan Bataller, amb l’objectiu de mantenir en bones condicions la gespa artificial.

En total s’han aportat 8.000 quilos de microgranulat de cautxú. Els treballs s’han completat amb tasques d’homogeneïtzació, descompactació i raspallat de la gespa, eliminació de la contaminació superficial de el terreny de joc i neteja de les zones de difícil accés. Aquest manteniment suposa una inversió municipal superior als 5.800 euros.

Aquesta actuació, emmarcada dintre del Programa municipal per a la millora de les instal·lacions esportives, coordinat des de la Regidoria d’Esports, suposa una important millora i condicionament del terreny joc al temps que denota una aposta ferma de l’Equip de Govern per a la promoció de l’activitat física i de la pràctica esportiva.   

Dintre d’aquest programa, encetat l’any 2020, s’han realitzat nombroses actuacions a les instal·lacions esportives locals, entre les quals destaquen: la construcció d’una coberta per a la grada nord, la instal·lació de 160 cadires per a les grades, la substitució de l’enllumenat del Camp de Futbol i de les pistes pàdel per tecnologia LED, la implementació d’un sistema de control de la intensitat lumínica i del consum, la renovació del sistema d’aigua calenta i de la caldera, reparació de la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum, instal·lació de protectors a les grades del camp de futbol 7...

Segons ha manifestat l’Equip de Govern Municipal “a les inversions es sumaran projectes i iniciatives en matèria esportiva, que han anat sorgint de la participació ciutadana recollida a través del consell de participació de l’àrea de Joventut i Esports.”

 

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda