Notícies

L'Ajuntament d’Aielo de Malferit reparteix 14 purificadors d'aire als centres educatius de la localitat

L'Ajuntament d’Aielo de Malferit reparteix 14 purificadors d'aire als centres educatius de la localitat.

Aquest matí l’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha fet entrega de 14 aparells purificadors als diferents centres educatius del municipi: CEIP Sant Josep de Calassanç, IES Porçons, EIM La Serratella, Escola Municipal de Música, Centre Municipal de Formació de Persones Adultes “Enric Valor”. 

A l’entrega s’ha sumat l’AMPA del CEIP Sant Josep de Calassanç i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, que han col·laborat fent entrega de 13 i 5 purificadors més per al CEIP  respectivament, que es sumen als lliurats per l’Ajuntament. 

Estos aparells servirán per desinfectar les aules i contribuir així a la lluita contra la COVID-19 i altres possibles patògens de l’aire.

L’adquisició dels purificadors, que suposa una inversió de 4.065'60 euros per a l'Ajuntament i de 3.775'20 euros per a l'AMPA, és fruit de les iniciatives aprovades per la Comissió per a la Intervenció Social i Educativa a Aielo de l’acord per a la reactivació local (ARA), on participen associacions i col·lectius locals, els grups polítics i l’Equip de tècnics municipals. 

Segons ha comunicat l’Equip de Govern Municipal “amb aquesta inversió junt amb la realitzada per l’AMPA i la Conselleria, totes les aules d’Infantil i Primària del CEIP tindrà una unitat per al seu ús.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda