Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit COMENÇARÀ a triturar les restes de poda

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit COMENÇARÀ a triturar les restes de poda

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha adquirit una màquina per començar a triturar les restes de poda de l’arbrat de la localitat.

Esta compra suposa una inversió de més de 6.300 euros, dels quals l’ajuntament ha aportat 3.500 euros i la resta la Diputació de València, mitjançant el programa de subvencions per a la gestió forestal sostenible (inversió en ferramentes).

Amb açò l’Ajuntament deixa d'utilitzar el foc per acabar amb les restes de poda i enceta un nou procediment més ecològic, que es suma a un conjunt de mesures per millorar i mantenir la qualitat de l’aire i conservar el medi ambient.

Dintre de la mateixa subvenció, però en la línia de “treballs per a la conservació, manteniment i aprofitament forestal”, l’ajuntament ha destinar 4.200 euros per a la contractació de 2 persones desocupades que han realitzat treballs de desbrossament, aclarida i neteja de l’Àrea Recreativa de la Serratella, durant 2 mesos.  

Segons ha manifestat l’Alcalde Juan Rafael Espí, “per al tractament de les últimes restes de poda vàrem llogar un tractor per realitzar esta tasca, que amb la nova adquisició la podrà realitzar la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament”.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda