Notícies

Aielo de Malferit enceta l’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DONES AVANTderades VALENCIANES

Aielo de Malferit enceta l’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DONES AVANTderades VALENCIANES

 

Aquesta setmana s’ha inaugurat l’exposició  fotogràfica “Dones AVANTderades VALENCIANES”, una activitat organitzada dintre de la programació del “Mes de la Igualtat”. A l'acte han acudit els representants de les associacions i col·lectius que formen part del Consell Sectorial de Benestar Social.

A través de les diferents fotografies, els visitants poden gaudir d’un viatge fascinant per la història de dones AVANTderades Valencianes que, fins ara, han estat oblidades, des de Reines i monges fins a inventores o ginecòlogues.

Valentes. Extraordinàries. Brillants. Pioneres. Ambicioses. Influents. Talentoses. Referents. Així són les protagonistes que han fet història, una selecció de 15 lluitadores que han trencat sostres de vidre i han deixat un llegat excepcional en la societat valenciana.

Cada fotografia d’aquesta exposició pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra d’aquestes autèntiques lluitadores.

L’exposició es podrà visitar al pati de l’Ajuntament de l’1 al 31 de març en horari de 10:30 a 14:30 hores.

També a la Biblioteca Municipal continua exposada la mostra fotogràfica “La dona burkinabé motor de desenvolupament” la qual estarà exhibida a fins al 24 de març en horari de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00h i tots els dijous de 10:00 a 13:00h.

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda