Notícies

Aielo de Malferit modernitza el sistema de venda d’entrades de l’Auditori Municipal

Aielo de Malferit modernitza el sistema de venda d’entrades de l’Auditori Municipal

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, ha posat en marxa una plataforma online per a la venda de les entrades de l’Auditori Municipal.

PLATAFORMA CLIC ACÍ

Aquesta nova eina permet al ciutadà la compra en línia de les entrades de les activitats i espectacles, que formen part de la programació sociocultural de l’Auditori, des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, disposant de targeta de crèdit o dèbit.

Des de l’Equip de Govern Municipal, s’ha apuntat que “l’objectiu d’aquest nou servei és facilitar a la ciutadania la compra de localitats i impulsar la cultura al poble, al temps que suposa una modernització per a en la gestió del servei.”

La compra online es realitza seguint uns passos molt senzills on al finalitzar s’obté la entrada en format PDF amb un codi de barres. El veí pot guardar-la al seu dispositiu mòbil i validar-la en l’accés a l’espectacle, aspecte que permet estalviar les despeses d’impressió de les localitats.

Tanmateix es podran seguir adquirint les entrades presencialment a les oficines de l’Ajuntament per garantir que tothom accedisca a la cultura. El pagament es realitzarà també mitjançant targeta de crèdit o de dèbit.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda