Notícies

COMARCAL TV: L'IES Porçons d'Aielo de Malferit amplia la seua oferta d'FP per al curs que ve amb el cicle d'Atenció a persones en situació de dependència

"COMARCAL TV: L'IES Porçons d'Aielo de Malferit amplia la seua oferta d'FP per al curs que ve amb el cicle d'Atenció a persones en situació de dependència"

Feu clic en la imatge per a accedir al vídeo de la notícia.

"L’IES Porçons d’Aielo de Malferit està a punt d’ampliar la seua oferta formativa. Serà ja al proper curs 2021-2022 quan encete el primer curs del Cicle d’Atenció a persones en situació de dependència, una FP de Grau Mitjà, que té en l’actualitat una gran demanda degut a l’actual situació sanitària per la que travessa la nostra societat. A través d’aquests estudis, l’alumnat serà capaç d’atendre a aquestes persones en l’àmbit domiciliari i institucional a fi de mantenir i millorar la seua qualitat de vida, realitzant activitats assistencials, no sanitàries, psicosocials i de recolzament a la gestió domèstica.

Un cicle de dos cursos de duració que condueix a l’obtenció del títol de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència per desenvolupar llocs de treball molt rellevants.

Una gran notícia per a Aielo i aquest institut que a hores d’ara oferta l’ESO i l’FP Bàsica d’Informàtica. Amb aquest nou cicle s’obri un nou ventall de possibilitats per a l’alumnat del municipi i de la comarca gràcies al treball realitzat per tots els implicats.

L’IES Porçons, a més, vorà ampliades les seues instal·lacions amb el Pla Edificant i una inversió de 780.000 euros. Ja s’ha aprovat la redacció del projecte i ara toca procedir a l’adjudicació de l’obra; una obra pot dilatar-se en el temps; però des de l’Ajuntament asseguren que es buscaran alternatives per poder desenvolupar aquest nou cicle.

La matrícula s’obri aquest mes 21 de maig fins a l’1 de juny i es realitzarà de forma telemàtica. Els interessats en donar resposta a les necessitats de la societat en atendre a persones majors, discapacitades o malalts crònics de llarga duració tenen ara l’oportunitat de fer-ho a l’IES Porçons d’Aielo de Malferit."


Últims bans

Últimes notícies

Agenda