Notícies

Notícia Comarcal TV: Aielo de Malferit celebra amb èxit la I edició d'EscoltaContes

Aielo de Malferit celebra amb èxit la I edició d'EscoltaContes amb sis actuacions que han fet les delícies de les famílies

 

Amb el lema “la màgia feta paraula per a gaudir en família del plaer de les històries”, Aielo de Malferit ha celebrat la I edició d’EscoltaContes amb gran èxit ja que ha sigut molt el públic el que ha acudit a les diferents sessions que han tingut com escenari la plaça del Palau i el saló de plens de l’Ajuntament.

I és que el programa ha estat molt complet amb tres narracions diàries. En la primera jornada Margarita del Mazo va representar “Los cuentos de la caracola”; Silvia Colomer va proposar una “Barreja de contes esbojarrats” i Eugenia Manzanera narraria “Por la boca ¿muere el pez? dirigit al públic adult. Al segon dia les narracions foren matinals encetades novament per Eugenia Manzanera i el conte “Ábrete libro” destinat aquest a bebès i xiquets de primera infància. Seguidament Héctor Bardisa i Alberto Celdrán van entretenir a les famílies amb el conte “Contando a dos voces” i Llombrígol Rondallaire amb “Porqueries” tancaria aquesta primera edició que també va comptar amb la participació de la Unió Musical d’Aielo de Malferit que amb diferents concerts posaria la banda sonora a tan creativa iniciativa.

Tots els contes narrats van estar a la venda i amb presència dels autors per signar exemplars. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, l’Institut Intercultural de la Narració Oral i el Llombrígol Rondallaire amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de la Diputació, el SARC i Va de Cuentos.

 

Últims bans

Últimes notícies

Agenda