Notícies

La pintura envaeix els carrers d’Aielo de Malferit

La pintura envaeix els carrers d’Aielo de Malferit

Aielo de Malferit recupera el Concurs de Pintura Ràpida a l’Aire Lliure

 

Aquest diumenge la localitat d’Aielo de Malferit va acollir el Concurs de Pintura Ràpida a l’Aire Lliure, un esdeveniment adreçat a artistes i creadors que es recupera amb la XII edició després de més de deu anys d’inactivitat.  

Un total de 28 participants, en les distintes categories, es desplegaren per diferents espais arreu del casc urbà i els seus voltants, per crear les seues obres pictòriques i delectar a grans i menuts, tractant de mostrar l’encant d’Aielo de Malferit.   

El jurat, format per les creadores locals i llicenciades en belles arts Lluci Juan i Alba Aparici, els Regidors Gerardo Sanz i Èric Nadal, i Clemente Miranda, llicenciat en belles arts, després del debat i la reflexió decidiren el resultat del concurs. 

El primer premi, valorat en 600 euros, fou per a l’obra dedicada al Passeig de l’Eixample de Miguel Mellado Sánchez. El segon premi, per un import de 400 euros, va ser per a Milagros Sánchez Gavilán, representant una vista del poble des del Pont d’Allà Baix. En la categoria d’artista local David Carboneras García va estar guanyador. En la modalitat infantil les artistes premiades foren Adriana Bataller Martínez i Julia Casanova Micó

     

Des de l’Equip de Govern Municipal s’ha valorat molt positivament esta experiència artística després de tants anys d’inactivitat. “Considerem que iniciatives com aquestes són fonamentals per posar en valor l’art i la cultura.” A més s’ha aprofitat per agrair el treball dels col·laboradors i artistes participants.

 

FEU CLIC A L'ICONA PER VISUALITZAR EL VÍDEO.

FEU CLIC A L'ICONA PER ACCEDIR A LA GALERIA DE FOTOS.
(Si teniu imatges, ens les podeu fer arribar mitjançant el Whatsapp de l'ajuntament o Xarxes Socials i les afegirem a l'àlbum.)


Últims bans

Últimes notícies

Agenda