Notícies

FINALITZEN ELS TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS AL MUNICIPI

FINALITZEN ELS TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS AL MUNICIPI

BRIGADES EMERGE 2020

Este mes de maig han finalitzat els treballs de prevenció d’incendis forestals de les brigades forestals del programa EMERGE 2020 amb uns notables resultats.

Les tasques de les 2 brigades, formades per 3 peons i un capatàs, s’han centrat en l’aclarida de la massa forestal, la neteja i el desbrossament dels entorns naturals de la zona de “El Malpasset”, el Camí de l’Estret, la Senda de la Foia Redona, els voltants dipòsit d’aigua, la zona de la Senia i l’àrea recreativa del Pont de l’Arcà.

    

Les contractacions han estat possible gràcies a una subvenció concedida a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, per un import de 94.665,44€, per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, comerç i treball a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i finançada amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

L'estratègia d’estos programes de foment de l’ocupació en la que participen els ajuntaments respon a dos dels grans reptes que enfronta actualment el territori valencià: la necessitat de mantindre adequadament el patrimoni natural per a evitar els incendis forestals i la necessitat de generar llocs de treball per a garantir la inclusió social.

Des de l’Equip de Govern Municipal “considerem que estes tasques són fonamentals per a la recuperació i manteniment de les nostres serralades. Enguany s’ha realitzat un gran treball i la valoració que en fem és molt positiva.” 

                                                       


Últims bans

Últimes notícies

Agenda