Notícies

Aielo de Malferit s’endinsa en la programació cultural d’estiu

Aielo de Malferit s’endinsa en la programació cultural d’estiu

Un cap de setmana ple de música i cinema


La localitat d’Aielo de Malferit ha encetat aquest mes de juliol una variada programació cultural adreçada a tots els públics i que respon a la normativa covid-19 per garantir la seguretat dels espectadors.

El dijous 8 de juliol va arrancar l’activitat “Estiu Jove” amb l’Excursió a la Creu de la Serratella, jocs d’exterior i sopar a l’Àrea Recreativa del Pont de l’Arcà, de la mà dels monitors aieloners de l’Associació Impuls. Es tracta d’un projecte on participen més de 30 joves, que es fruit de la iniciativa d’aquets i que continuarà al setembre.  

El dissabte 10 de juliol per la nit, el Passeig de l’Eixample va acollir l'actuació del grup de música de pop/rock en valencià TARDOR. Els valencians delectaren els més de 150 assistents que gaudiren d'una nit màgica amb una organització immillorable per part dels grup de joves col·laboradors “Aielo + Cultura Jove”.      

          

L’endemà, diumenge 11 de juliol, es va projectar, dintre del cicle de cinema a la fresca, la pel·lícula "COCO". Més de 50 persones es congregaren a la Plaça Palau que es va convertir en un acollidor cinema a l’aire lliure. La programació de cinema continuarà el diumenge 25 de juliol amb la projecció de l’èxit nacional “Padre no hay más que uno 2”.

 

          

Per a aquest cap de setmana els aieloners podran assistir a un munt d’activitats culturals, començant el divendres 16 de juliol amb una cita especial amb l’Orquestra Súbitus en el seu concert extraordinari d’estiu a la Plaça Palau. La programació continuarà amb la ruta teatralitzada de la mà del Grup de Voluntariat Ambiental per celebrar el seu 25+1 aniversari; els contes a la fresca amb Almudena Francés Blai Senabre i Maruja “Genaro” a la Biblioteca Municipal i el concert de l’exitós grup de música VALIRA. Diumenge serà moment per rendre homenatge al pilotaire aieloner Leandro I, José Calabuig Malchirant, i una partida especial que enfrontarà 4 grans professionals del món de la pilota.

Podeu consultar tota la programació a l’agenda de l’App “Aielo de Malferit a Un Clic.”

Mentrestant l’Escola d’Estiu, organitzada amb la col·laboració de Soprova, continua collint èxits setmana rere setmana, gràcies a l’esforç del gran equip de professionals al capdavant. En ella un total de 75 xiquets s’han endinsat en un estiu cultural d’allò més lúdic i educatiu. L’activitat continuarà fins al proper divendres 23 de juliol i realitzarà col·laboracions com la de la darrera setmana amb el Club de Bàsquet de l'Olleria.

Des de l’Equip de Govern Municipal s’ha manifestat que la satisfacció dels resultats i s’ha aprofitat per demanar a la població “que es respecten totes les mesures de seguretat tant al carrer com per a la participació en les activitats culturals.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda