Notícies

Aielo de Malferit continua amb la Programació Cultural d'Estiu

Aielo de Malferit continua amb la Programació Cultural d'Estiu

Els aieloners gaudeixen d’un programació cultural variada i segura

 

La localitat d'Aielo de Malferit continua una setmana més de juliol amb la programació cultural adreçada a tots els públics i que respon a la normativa covid-19 per garantir la seguretat dels espectadors.

El dimecres 14 de juliol seguint les activitats de l'Estiu Jove l’equip de monitors va realitzar una GAME PARTY ambientada per als més de 30 participants. L’activitat va concloure amb sopar al Parc de la Barceloneta. L’activitat conclourà hui amb un taller de cuina gelada i un gran joc de campament nocturn que porta per títol “Assalt al Castell de Malferit”. Totes les jornades s’estan desenvolupant a l’aire lliure per seguretat dels participants.

     

El dissabte 24 de juliol la Plaça Palau va acollir el concert de Les Arts, un concert de cambra a càrrec de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i recitals del Centre de Perfeccionament. On veïnes i veïns de la localitat gaudiren de la millor música en un entorn idíl·lic.

     

El diumenge 25 de juliol el Cinema a la Fresca va tornar a fer a la Plaça Palau, projectant aquesta vegada la pel·lícula "Padre no hay mas que uno 2" on les famílies assistents passaren una bona estona de risses a l’aire lliure.

     

 

Per altra banda, per a aquest cap de setmana els aieloners i visitants podran gaudir aquest divendres 30 de Juliol del "BALL D'ESTIU AMB LA SOLANA GRUP DE DANSES I LA RONDALLA I DANSES LA COMARCAL" a les 23:00h a la Plaça Palau. Música al Palau, balls i emocions ens esperen. 

La programació continuarà el dissabte 31 de Juliol a les 22:30h al Passeig de l'Eixample, amb el Musical de "FUEGO VIOLETA" un viatge musical divertit, teatralitzat i amé amb músics i veus en directe, carregat d'anècdotes i curiositats. Un acostament a la vida i cançons més emblemàtiques de totes elles. Un homenatge a la memòria de les quals ja no estan i un reconeixement a les quals encara lluiten al peu del canó.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda