Notícies

Aielo de Malferit amplia el termini de consulta pública per a la modificació del PGOU i reuneix als principals agents de partició de la localitat

Aielo de Malferit amplia el termini de consulta pública per a la modificació del PGOU i reuneix als principals agents de partició  de la localitat

 

Aquest dilluns 20 de setembre ha tingut lloc a l’Auditori Municipal una reunió informativa sobre la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) aprofitant el termini de consulta pública.   

El PGOU és un instrument d'ordenació del municipi, que defineix els usos i determina les característiques que han de tindre les construccions, així com defineix els equipaments municipals.

A la reunió, en la qual han estat presents els Tècnics Municipals, la Secretaria, Regidors i l’Alcalde de la localitat Juan Rafael Espí; han assistit representants dels consells de participació ciutadana, membres de les associacions locals i comparses, el sector de l’hostaleria i de la industria.   

Durant l’acte s’ha aprofitat per resoldre els dubtes plantejats pels assistents i s’ha convidat a plantejar suggeriments durant el període de consulta pública que finalitzarà el proper 13 d’octubre de 2021.

“Des de l’Equip de Govern considerem imprescindible la col·laboració ciutadana per a l’adaptació d’aquest Pla General perquè s’ajuste a la realitat del poble i les seues necessitats.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda