Notícies

Notícia Comarcal TV: Presentació de llibre, correfocs i lliurament de premis pel 9 d'Octubre

NOTÍCIA COMARCAL TV: Presentació de llibre, correfocs i lliurament de premis pel 9 d'Octubre.

"La commemoració del Dia dels Valencians a Aielo de Malferit va transcórrer entre la celebració de diferents actes culturals i festius i el lliurament de les distincions “9 d’Octubre”.

Els actes començaven el passat divendres, 8 d’octubre, amb la presentació a la Biblioteca Municipal del llibre “Onomasticon Aielonae”, editat conjuntament per l’IES Porçons i l’Ajuntament de la localitat.

Una obra que mostra el camí cap a un model educatiu d’aprenentatge basat en projectes i en l’ensenyament per competències.

Un poble que també es va fer al carrer per a seguir gaudint dels actes per a celebrar el dia gran de la Comunitat Valenciana, que arribaven en forma de correfocs a càrrec d’ARMIDAM i amb un recorregut per l’Avinguda Diputació d’Orient i Passeig de l’Eixample. Un dimonis que tornaven a Aielo de Malferit per a ocupar la fortalesa amb el foc dels coets, els crits dels xiuladors, el soroll dels trons i la seua música. Així la nit al poble es va fer dia amb l’esclat final de llum triomfal.

L’acte final, arribava el mateix dissabte amb l’acte institucional a l’Auditori Municipal i amb el lliurament dels premis “Distinció 9 d’Octubre 2021” en la seua segona edició.

Fernando Goberna, Maruja Vidal, Maruja Aparici, Ester Egea, Isabel Cebrián, Ramón Gómez i Antonio Castelló van ser distingits a proposta de les associacions locals que formen part dels consells de participació ciutadana per a rebre la medalla del poble per les seues grandíssimes aportacions.

Distinció a Fernando GobernaDistinció a Maruja VidalDistinció a Maruja Aparici Distinció a Ester EgeaDistinció a Isabel CebriánDistinció a Ramón Gómez     Distinció a Antonio Castelló

L’acte va comptar amb la música i ball tradicional a càrrec de La Solana i la Colla de Dolçainers d’Aielo i el cant de la Coral Llorenç Barber. Posteriorment, la banda de la Unió Musical d’Aielo de Malferit acompanyava els participants en la commemoració del 9 d’Octubre a la mascletà i la festa que posaria el punt i final al dia dels valencians."

 

VISUALITZA EL VÍDEO FENT CLIC A LA IMATGE

 

FOTOS

         

    


Últims bans

Últimes notícies

Agenda