Notícies

Aielo celebra el dia de les escriptores

Aielo celebra el dia de les escriptores

Aquest dilluns 18 d’octubre, i per 4t any consecutiu la Biblioteca Municipal, EPA “Enric Valor” i Mariló Sanz, hem commemorat el Dia de les Escriptores 2021, amb la lectura de textos de dones escriptores i tema “Leer las edades de la vida. Los libros se escriben solo para una lectora, la que los hace estar de nuevo cuando los lee. Por eso, la escritura va dando cuenta de las edades de la vida y nos permite elegirnos, recuperarnos y soñarnos entre las páginas de los libros. De los libros que hemos leído, de los que leeremos. De los que se escribieron para nosotras, aunque no los hayamos encontrado aún”. Aquesta efemèride està organitzada per la Biblioteca Nacional, FEDEPE i Clásicas y Modernas. Asociación para la igualdad de género en la cultura.

Es pretén reivindicar la tasca i el llegat de les escriptores al llarg de la història.

Com altres anys, des de la Biblioteca Nacional s'ha escollit el dilluns més proper a la festivitat de Santa Teresa de Jesús (1515-1582), que es commemora el dia 15 d'octubre. Al mateix acte, l'EPA tingueren unes paraules i lectura de record per l'alumne Manuel Sánchez Cifuentes.

Recordem que a la Biblioteca Pública Municipal tenim una llarga llista d'autores que són meravelloses, i podeu llegir-les totes!

     


Últims bans

Últimes notícies

Agenda