Notícies

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit implanta el nou servici de cita previa.

L'AJUNTAMENT D'AIELO DE MALFERIT IMPLANTA EL NOU SERVICI DE CITA PREVIA.


 

L’ Ajuntament d’Aielo de Malferit ha posat en funcionament el servei de cita prèvia a través de la web municipal. Ja és possible accedir i sol·licitar cita prèvia per als diversos serveis municipals  d’atenció ciutadana.

El servei s'implanta amb la intenció d'evitar esperes, telefonades i desplaçaments innecessaris del veïnat, al temps que s’eviten aglomeracions en les oficines de l'Ajuntament. Els serveis disponibles per a sol·licitar cita prèvia s'aniran incrementant a la plataforma en la mesura que s'aferme el seu funcionament.

L'accés a la cita prèvia es realitza des de la WEB de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit (https://aielodemalferit.es/) prement en l'opció CITA PRÈVIA.

 

COM PUC DEMANAR LA MEUA CITA?
En la pantalla principal de la web de cita prèvia es visualitzaran els serveis actius actualment. Una vegada seleccionat el servei es premerà sobre la casella que posa següent i elegirem la data i la franja horària desitjada que n'hi haja lliure en el servei seleccionat. A continuació s'introduiran les dades que se sol·liciten i el motiu de la consulta per a poder seguint registrant la cita prèvia. Finalment eixirà una pantalla amb el resum de les dades seleccionades de la cita prèvia on haureu de polsar la casella de confirmar.

 

PAS 1. Accedir a la web de l'ajuntament i fer clic en la pestanya de cita prèvia.

PAS 2. Seleccionar al treballador amb el qual vols fer la reserva.

PAS 3. Seleccionar Dia i Hora de la reserva.

PAS 4. Emplenar totes les caselles amb la informació que es requereix.

PAS 5. Revisar que tota la informació està correcta i CONFIRMAR.

PAS 6. Fer clic en "ir a la página para agendar" i TANCAR.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda