Notícies

L’Ajuntament constitueix el primer Consell Local d’Infància i Adolescència

L’Ajuntament constitueix el primer Consell Local d’Infància i Adolescència

 

Aquest divendres 3 de desembre s’ha constituït per primera vegada el Consell Local d’Infància i Adolescència d’Aielo de Malferit, iniciativa que pretén oferir un canal de comunicació directe entre l’ajuntament i els xiquets i xiquetes de la localitat.

Des de l’inici del curs escolar 2021, l’Ajuntament amb la col·laboració del CEIP Sant Josep de Calassanç i la Consultora ProActives, han treballat conjuntament per tal de fer valdre la veu de la població més jove.

Després de realitzar diferents sessions de treball, divendres l’Alcalde junt a la Regidora d’Educació han nomenat als 36 consellers i conselleres que han participat, pertanyents als cursos de quart, cinquè i sisè de primària.

L’alcalde ha agraït a tots els xiquets i xiquetes la seua implicació ja que, des de l'Equip de Govern Municipal anem a escoltar-vos i a prendre nota de tot allò que ens digau, ja que entre totes i tots millorarem el nostre poble, i així també, millorarem el benestar i la vida de totes les xiquetes i xiquets.

Per finalitzar l’acte al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’Alcalde i la Regidora donaren resposta a tots els dubtes i propostes que els traslladaren i els feren entrega del diploma acreditatiu del càrrec de membres de Consell.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda