Notícies

Comencen les obres de reforma i millora del Polígon Industrial Serrans a Aielo de Malferit

Comencen les obres de reforma i millora del Polígon Industrial Serrans a  Aielo de Malferit

La setmana passada l’Ajuntament d’Aielo de Malferit iniciava les obres de millora i modernització d’infraestructures del Polígon Industrial Serrans, amb els treballs de reasfaltat de carrers.

Entre les actuacions que es desenvoluparan destaquen la millora viària i de l’enllumenat públic amb la substitució de lluminàries de tipus LED, la dotació de serveis contra incendis, la senyalització de carrers i la instal·lació de la senyalització de tràfic, així com reforma del sistema d’abastiment d’aigua potable i diferents actuacions a les zones verdes.  

Estes obres, suposaran una inversió total de 199.918’66 euros, dels quals l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha finançat 165.272’77 euros dintre de la línia de Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la CV, i la resta amb l’aportació municipal.

Segons l’Equip de Govern Municipal, “estes inversions permeten continuar amb l’aposta ferma per la millora i modernització dels polígons industrials d’Aielo amb l’objectiu de fomentar l’economia local i contribuir a l’enfortiment del teixit empresarial a la localitat.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda