Notícies

NOTÍCIA COMARCAL: Aielo de Malferit dona la benvinguda al Nadal amb l'encesa de l'arbre i llums i una vesprada plena d'activitats a càrrec de les associacions locals

NOTÍCIA COMARCAL: Aielo de Malferit dona la benvinguda al Nadal amb l'encesa de l'arbre i llums i una vesprada plena d'activitats a càrrec de les associacions locals.

"Amb música, jocs, balls, tallers, inflables, roses, dolces i molta animació, així és com Aielo de Malferit ha donat la benvinguda al Nadal de la mà d’Armidam i altres associacions locals. Fou el dissabte 11 de desembre quan els veïns, amb molta responsabilitat acudiren al passeig de l’Eixample per gaudir d’una vesprada màgica que enceta les festes més entranyables de l’any i que va tenir com punt àlgid l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal.

Com foren la UMA, la Colla de Dolçainers; la Coral Llorenç Barber, Essència Ballet, Festers de Sant Antoni, El Llombrígol Rondallaire, l’equip d’animació de la Casa de la Joventut i Ludoteca o les Ames de Casa Tyrius. Totes van aportar el seu granet de sorra per fer d’aquest acte tot un èxit.

Armidam també farà enguany possible l’arribada dels Reis Mags a Aielo de Malferit."

 

VISUALITZA LA VÍDEO NOTÍCIA FENT CLIC EN LA SEGÜENT IMATGE.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda