Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit entregava ahir jaquetes polars per al Centre de Dia

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit entregava ahir jaquetes polars per al Centre de Dia

L'alcalde d'Aielo de Malferit, Juan Rafael Espí, va fer entrega ahir a les usuàries i usuaris del Centre de dia de persones majors dependents de la localitat, així com al seu personal, d'una jaqueta polar com a mostra d'imatge corporativa del Centre.

Aquest ha estat un compromís adoptat per la corporació municipal des que el Centre es va adherir al Sistema Públic valencià de Serveis Socials, el passat juliol de 2021, moment en el què es formalitzava el contracte programa entre la Generalitat i l'Ajuntament d'Aielo de Malferit. L'objectiu d'aquest programa és el finançament dels serveis de competència local de l'atenció primària de caràcter específic, com és el Centre de dia de persones majors dependents i alhora, aconseguir una optimització dels recursos de les administracions i obtindre una major rendibilitat social.

Una de les obligacions de les entitats finançades és identificar els centres o serveis inclosos en el contracte programa amb els símbols o anagrames competents. I així ho ha fet l'Ajuntament d'Aielo de Malferit a les jaquetes que ha lliurat. Els jerseis serveixen per garantir confortabilitat en un moment de temperatures baixes combinades amb necessitats de ventilació pel COVID-19 d’acord amb el Pla de Contingència.

L'alcalde ha mostrat de nou el seu compromís amb les persones majors del nostre municipi i ha manifestat la seua voluntat de millorar els serveis que prestem a este sector en el nostre municipi.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda