Notícies

Finalitzen les actuacions Polígon Industrial Serrans d’Aielo de Malferit

Finalitzen les actuacions Polígon Industrial Serrans d’Aielo de Malferit

 

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora i modernització d’infraestructures del Polígon Industrial Serrans a la localitat d’Aielo de Malferit.

Les actuacions desenvolupades han permès la millora viària i de l’enllumenat públic mitjançant la substitució de lluminàries de tipus LED i la instal·lació de sistemes d’energia renovable, la dotació de serveis contra incendis, la senyalització i identificació de carrers  que composen el polígon i la instal·lació de la senyalització de trànsit, així com reforma del sistema d’abastiment d’aigua potable i de clavegueram, a més de diferents actuacions per potenciar les zones verdes.  

Estes obres, han suposat una inversió total de 199.918’66 euros, dels quals, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha finançat 165.272’77 euros dintre de la línia de Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la CV, i la resta amb l’aportació municipal.

Segons l’Equip de Govern Municipal, “amb este tipus d’inversions, que tenen per objectiu la modernització dels nostres polígons industrials, potenciem el teixit empresarial i fomentem l’economia local.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda