Notícies

FINALITZEN ELS TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS A AIELO DE MALFERIT - BRIGADES EMERGE 2021

FINALITZEN ELS TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS A AIELO DE MALFERIT

BRIGADES EMERGE 2021

Aquest 17 d’abril han finalitzat els treballs de prevenció d’incendis forestals de la Brigada contractades amb el programa EMERGE 2021.

Durant estos 6 mesos de treball, les persones contractats per l'Ajuntament han realitzat diferents treballs de desbrossament de matolls, neteja, poda i aclarida d’arbres, desbrossament i tractaments silvícoles en la zona del Camí Montesa, més coneguda com el Malpasset, i del Camí del Puntal. L’objectiu d’aquestes tasques és condicionar les zones naturals i voltants per previndre dels possibles incendis i minvar els efectes que estos puguen ocasionar en cas de produir-se.

Les tasques es poden desenvolupar gràcies a una subvenció concedida a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) amb un import de 70.069,73 €.

Aquest programa està convocat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, comerç i treball a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i finançat amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Segons s’ha manifestat per part de l’Equip de Govern Municipal i els tècnics “s’ha realitzat un gran treball per part d’aquestes brigades i es continuarà actuant en diferents espais del terme municipal”.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda