Notícies

Aielo de malferit acull les primeres Jornades de transició i acollida organitzada pel CEFIRE

Aielo de malferit acull les primeres Jornades de transició i acollida organitzada pel CEFIRE

Aquesta setmana la localitat d’Aielo de Malferit ha acollit, amb motiu de la Capitalitat Cultural, la I edició de les Jornades de transició i acollida organitzades pel Centre de Formació Innovació i Recursos per al Professorat de Xàtiva (CEFIRE), de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
La fita formativa, inaugurada per l'alcalde Juan Rafael Espí Mompó i el cap del servei de planificació i gestió de la formació del professorat, Bernardette Ortolà Pons, ha reunit al voltant d’un centenar de professionals del món de l’educació no universitària. 

Entre els objectius d’aquesta edició, desenvolupada al Saló de Plens Municipal, destaquen: dotar al professorat d'eines pràctiques per a la inclusió; reflexionar sobre l'impacte de les bones pràctiques en transició entre etapes en l'èxit escolar; Conèixer bones pràctiques en transició i acolliment; Generar espais d'intercanvi i trobada entre equips de transició; Posar en valor els diferents rols de professionals implicats en els equips de transició.

Les dues jornades, desenvolupades en dilluns i dimarts, han sigut retransmeses en directe pels tècnics municipals amb l’objectiu d’arribar a aquell públic que ha participat de manera virtual. 

Gràcies a esta distinció que ostenta la localitat, s’estan realitzant activitats de multitud d’àmbits entre les qual l’educació i la formació de professionals  és també una forma de divulgar la cultura.

   


Últims bans

Últimes notícies

Agenda