Notícies

Notícia Comarcal TV: Juan Carlos Colomer presenta en Aielo de Malferit l'espectacle "Trompa i Fil" de cançó popular, tradicional i d'autor

Juan Carlos Colomer presenta en Aielo de Malferit l'espectacle "Trompa i Fil" de cançó popular, tradicional i d'autor

"Versos, música, cançons i algun ball per a mostrar fou la immillorable combinació amb què Juan Carlos Colomer presentava el seu espectacle “Trompa i Fil” a l’auditori d’Aielo de Malferit, basat en el seu disc de mateix nom. Una activitat emmarcada a la programació de la Capitalitat Cultural per mantenir viva la nostra música popular més tradicional.

Un folklore de renovació i de creació molt lligat a la comarca de la Vall d’Albaida amb cançons tretes de melodies, arreplegades de la tradició però adaptades als temps actuals.

Juan Carlos viu a Agullent encara que ell, enorgullit sempre diu que és d’Aielo de Malferit perquè és en aquest poble on va nàixer i viure fins que altres vents el portaran cap on resideix. Confessa la seua passió de sempre per cantar. Per poder arribar a tota la gent, prefereix les lletres i composar música fàcil d’entendre i amb melodies i ritmes que formen sons coherents. Ell mateix descriu el que escriu com lletra compromesa amb l’amor, el desamor i dedicatòries i com no, compromesa amb la nostra terra, la nostra llengua i la nostra història. I al cas de l’actuació a Aielo va estar molt ben acompanyat.

A més de “Trompa i fil”, editat al 2016, la seua discografia es completa amb “Guarde al meu cor... més que cançons” del 2011, la gravació del cd mostra presentació “Tirant de Rondalla” al 2010 i “Fins ara, cançons”, el seu primer treball, al 2007. Juan Carlos ha format, a més, part de grups con Tirant de Rondalla, Grup de Danses Baladre de Muro, la rondalla de l’Escola de Danses de Xàtiva, la rondalla La Rebolika i les Folies de Carcaixent així que, com va demostrar en Aielo, Juan Carlos Colomer és tot un enamorat i referent en la música popular i tradicional valenciana. "


Últims bans

Últimes notícies

Agenda