Notícies

L’EPA Enric Valor d’Aielo de Malferit celebra la graduació de la promoció 2021/2022 del graduat en l’ESO

L’EPA Enric Valor d’Aielo de Malferit celebra la graduació de la promoció 2021/2022 del graduat en l’ESO

Aquest dimecres 29 de juny, l’escola d’adults de la localitat ha celebrat la graduació de la promoció 2021/2022 del graduat en l’ESO. L’alcalde, Juan Rafael Espí i la regidora d’educació Araceli Belda, han presidit l’acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament. A més a més, l’acte ha estat conduit pel director del centre, Genis Tornero i els Mestres de l’ESO, Joaquin Ureña, Andrea Sierra i Begoña Sanz.

Segons l’equip docent “ha estat molt emotiu, perquè després de dos anys no havien pogut fer homenatge a aquest acte”.

Engany s’ha encetat un nou projecte educatiu anomenat GRADUA’T INTERCOMARCAL que junt a la resta d’escoles de la vall d’Albaida i la Costera, té com a finalitat enriquir l’oferta formativa així com les capacitats i fortaleses de l’equip directiu.

  

Aquest projecte ha tingut molt bona acollida entre la gent d’Aielo. “La diversitat d’edats ens dona a conèixer que mai és tard per estudiar i que si ens ho proposem tots som capaços d’ampliar el nostre aprenentatge”, han puntualitzat. Totes les persones han de tenir la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, dins i fora del sistema educatiu, amb la finalitat d’adquirir, actualitzar, completar i ampliar els seus coneixements, habilitats, aptituds i competències per al desenvolupament personal i professional.

Durant aquest curs, 18 persones han estat matriculades al graduat, de les quals 7 només venien a traure’s 3 o 4 assignatures i la resta a fer tot el curs. Tots han aconseguit els seus objectius. La part positiva de l’ESO a l’escola d’adults local, és que cadascú va fent-lo al seu ritme, sense angoixes ni malestars. Pot superar l’ESO en un, dos o tres cursos, depenent de la seua disponibilitat i/o necessitats d’aprenentatge.

“Mai es tard per aprendre i per tant, des de l’escola d’adults us convidem a que vingueu, pregunteu i com no, s’animeu a emprendre un nou camí!”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda