Notícies

L’Ajuntament d'Aielo de Malferit i la Penya Taurina renoven el conveni de col·laboració per a la realització dels festejos taurins a la localitat.

L’Ajuntament d'Aielo de Malferit i la Penya Taurina renoven el conveni de col·laboració per a la realització dels festejos taurins a la localitat.

L’Ajuntament d'Aielo de Malferit ha renovat amb la Penya Taurina el conveni de col·laboració per a la realització dels festejos taurins tradicionals que es realitzen a la localitat.

Amb este conveni la Penya Taurina d’Aielo de Malferit es compromet a organitzar i desenvolupar els festejos taurins de. Mig Any Taurí – Bou en Corda, Mig Any Taurí – Animació infantil + Xarlotà, Baquetes Festes i xarlotà i el Bou embolat.  

També es comprometen a col·laborar i vetllar per la seguretat dels participants, disposant dels mitjans necessaris per garantir la seguretat dels participants en tots els actes taurins i al compliment de la normativa vigent en matèria de Festejos Taurins Tradicionals en la Comunitat Valenciana.

Per la seua part, l’Ajuntament d'Aielo facilitarà a la Penya Taurina un local de titularitat municipal, per a preparar les activitats denominades conveniades i aquelles pròpies de l’associació, les quals sempre han d’estar en consonància amb les finalitats i objectius dels estatuts de l’entitat.

 

La signatura del conveni comporta una subvenció per a l’associació local de 15.000€ per a l’organització dels actes taurins que es recullen al document de compromís.

També l'Ajuntament assumeix el cost dels serveis d’ambulància i mèdics, la instal·lació de llum, neteja i reg del recinte on es realitzen els festejos taurins, així com el suport del personal tècnic necessari per a la tramitació de l’autorització pertinent, l’assegurança i tota la documentació necessària, conforme a la normativa vigent de bous al carrer en la Comunitat Valenciana. 

A més a més, com a conseqüència de l'increment de preus, l'Ajuntament assumirà uns altres 7.000€, perquè les tradicionals festes de les vaquetes puguen continuar realitzant-se al nostre poble. Tot i esta aportació econòmica total de 22.000€ i els mitjans materials i humans que aporta l'Ajuntament d'Aielo, seria difícil realitzar esta festa tradicional sense la col·laboració de la Penya Taurina d'Aielo.

 

Des de la Regidoria de Festes i l'Equip de Govern Municipal “volem reconèixer l'esforç que realitzen els membres de la Penya Taurina i la bona col·laboració que hi ha.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda