Notícies

L’Escola d’Estiu d’Aielo de Malferit tot un referent per als infants de la localitat

L’Escola d’Estiu d’Aielo de Malferit tot un referent per als infants de la localitat

El recurs lúdic-educatiu s’endinsa en darrera setmana d’activitat concloent amb un festival i vesprada per a les famílies.    

L’Escola d’Estiu d’Aielo de Malferit, iniciada el darrer 27 de juny, es troba immersa en l’última setmana, una setmana plena d’activitat que ve a posar punt i final al servei amb la vesprada de famílies i el festival de cloenda. 

L’activitat organitzada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit amb la col·laboració de SOPROVA, ha acollit més de 50 menuts que han gaudit de les animades presentacions, tallers de manualitats, grans jocs, dinàmiques, temps de bany i jocs d’aigua…, però sobretot, de l’humor i ben fer que caracteritza aquest recurs lúdic-educatiu. l’Escola s’ha desenvolupat en les instal·lacions de l’IES Poçons i la Pisicina Municipal, sent el pavelló de l’IES el punt de reunió i activitat en comú dels participants durant les 4 setmanes. 

L’equip d’animació, format per nombrosos membres de l'associació juvenil local Casa de la Joventut, ha basat la seua temàtica en les rondalles d’Enric Valor, les tradicions com a tret d’identitat del poble aieloner, i l’entorn natural del municipi. Com a novetat s’ha encetat el projecte de l’Espai Natura, que ha permés recuperar l’antic viver municipal per fer activitats, tallers i jocs amb els infants participants, al temps que s’ha treballat en el primer hort urbà. El nou espai pretén ser un recurs per a les famílies on es desenvoluparan altres projectes emmarcats dintre dels espais familiars de l’Associació.

  

El festival de cloenda  serà el proper dijous a la Plaça Palau (junt a la Botelleria) a les 20 hores. Les famílies gaudiran d’una vesprada per estar amb els infants, els seus monitors, i la sorpresa que estos han preparat. 

 

En definitiva està essent una escola carregada d’emocions, novetats i aprenentatges que sentarà les bases i metodologia per a les futures activitats amb els més menuts, sempre al servei de les famílies. 

Pel que fa a la programació per als joves de 12 a 17 anys, des de la Casa de la Joventut s'està desenvolupament el programa Estiu Jove. Es tracta d’un projecte d’activitats d’oci educatiu en la qual estan participant al voltant de 30 adolescents. La propera cita serà aquesta vesprada a les 19 hores a la Casa de la Joventut, on ens espera un taller de cuina i batuts. Conconclourè el dimecres 27 de juliol amb una nit al Casal amb sopar, jocs, festa i pernoctació. 

  

“Des de l’Equip d’Animació s’agraeix la col·laboració de les famílies i la confiança dipositada en nosaltres. Confiem que els vostres filles i fills hagen disfrutat tant com nosaltres hem disfrutat de compartir el nostre temps amb ells.”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda