Notícies

Notícia Comarcal TV: Els veïns d'Aielo de Malferit gaudeixen d'una nit de música en directe amb TROYA, que celebra el 50 aniversari i amb THE BIG BAND, Aielo Electric Symphonic.

Notícia Comarcal TV

Els veïns d'Aielo de Malferit gaudeixen d'una nit de música en directe amb TROYA, que celebra el 50 aniversari i amb THE BIG BAND, Aielo Electric Symphonic.

"Troya +Big Band Aielo Electric Symphonic
 
Una cita musical vinculada al poble i comarca ha servit per a escalfar motors davant les imminents festes de Moros i Cristians d’Aielo de Malferit. El passat divendres 2 de juliol per la nit el passeig de l’Eixample es va omplir de públic per gaudir de música en directe. En concret, el grup Troya, que va celebrar el seu 50 aniversari, The Big Band i Aielo Electric Symphonic. Estos últims presentaren el seu primer àlbum, produït per Juan Manuel Martí Vicente Albero. Un treball que inclou l’himne “Aielo” que així sonava en directe.
 
I el grup Troya fou protagonista de la primera part d’aquest gran concert; un grup que després de 50 anys de trajectòria i canvi de components, tothom recorda per haver amenitzat tot tipus de festes i esdeveniments i tal era la seua fama que van compartir escenari entre altres amb La Unión, Bruno Lomas, Rebeldes, Los Pecos o Juan Pardo."

Últims bans

Últimes notícies

Agenda