Notícies

La Policia Local participa en un curs d'intervenció policial amb arma blanca

La Policia Local participa en un curs d'intervenció policial amb arma blanca

El passat dimarts tingué lloc a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu d’Aielo de Malferit un curs d'intervenció policial amb arma blanca, organitzat pel departament de formació de la Policia Local.

En aquesta acció formativa, impartida per un Instructor titulat i especialitzat amb molts anys d'experiència en Arma Blanca, han participat un total de 22 persones entre les quals es troben: agents de la Guàrdia Civils, Funcionaris de Presons, Militars i Guàrdies de seguretat privada i els membres de la Policia Local de la població i d’altres poblacions veïnes.

L’encarregat d’encertar l’acte va ser l’Alcalde de la localitat, Juan Rafael Espí, qui ha fet patent la importància de la formació dels cossos de seguretat.

Els participants han aprofitat la jornada per a gaudir, compartir experiències i com no, aprendre tant de l'instructor com dels companys.

Des del cos de la Policia Local s’ha manifestat la importància d'aquestes jornades “perquè tant en Espanya com Europa estan augmentant els atacs d'arma blanca als cossos de seguretat.”

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda