Notícies

El barbat aieloner tindrà la seua marca de qualitat

El barbat aieloner tindrà la seua marca de qualitat

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit, conscient que el “barbat” és motor i dinamitzador de l’economia local, ha començat a treballar en col·laboració i coordinació amb l’Associació de Viveristes, per aconseguir una marca de qualitat per a este producte.

En este sentit l’ajuntament va sol·licitat una entrevista amb el Director general de Desenvolupament Rural, David Torres Garcia, per iniciar els tràmits i avançar en aquest camí. La visita, que ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa Consistorial, ha reunint als membres de la junta directiva de l’Associació de Viveristes (Guillermo Beneyto, Raul Siternes i José Ricardo Martínez), la Tècnic de Promoció Econòmica de l’ajuntament Isabel Martí, al Cronista Oficial  Ferran Castelló i a l’Alcalde Juan Rafel Espí.

En esta primera presa de contacte ha hagut una bona acceptació del projecte per part del Director General, David Torres i tal i com ha manifestat considera oportú iniciar els tràmits per obtenir la marca de qualitat i ha brindat la col·laboració de la seua direcció general per portar endavant el projecte.

Segons l’alcalde, Juan Rafael Espí, “tenir una marca de qualitat per al barbat suposarà que el producte aieloner es reconega arreu del mercat nacional i internacional.”   

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda