Notícies

Aielo de Malferit celebra una multitudinària jornada jove al Passeig de l’Eixample

Aielo de Malferit celebra una multitudinària jornada jove al Passeig de l’Eixample

El passat dissabte 5 de novembre l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, en la col·laboració del Grup de Voluntariat Cultural i l’Associació Juvenil Casa de la Joventut, organitzaren una multitudinària Jornada Jove amb música en directe. 


La jornada arrancava de migdia amb l’actuació del grup de música Jota Jaybers qui va fer cantar i ballar als  assistents amb versions dels èxits de la música pop-rock de tots els temps.


Després del “mañaneo” els voluntaris i la resta de l’organització feren una parada per reprendre forces i fer un dinar de germanor en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal.Ja de nit fou el torn dels grups valencians del Circuit Sonora, MALUKS i VALIRA, qui delectaren a un públic jove que no va parar de moure’s al ritme de les seues cançons. 

 

Des de l’organització i els voluntaris culturals s’ha fa fet un balanç molt positiu de la jornada i “es convida a la gent a formar part d’aquest grup i a participar en les diverses activitats que des de les àrees de joventut i cultura es promouen”.

La propera cita, a la que esteu tots convidats i convidades, serà aquest divendres 18 de novembre amb l’espectacle “Bésame 2.0” de Pepa Cases, amb motiu de la lluita contra la violència de gènere.

Aielo de Malferit, Capital Cultural Valenciana 2022.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda