Notícies

Aielo de Malferit seu de la 9a edició de la Fira Nacional d'Ornitologia d’Intercanvi

Aielo de Malferit seu de la 9a edició de la Fira Nacional d'Ornitologia d’Intercanvi

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de novembre, Aielo de Malferit s’ha convertit de nou en la seu de la novena edició de la Fira Nacional d'Ornitologia d’Intercanvi, una fita que any rere any reuneix a centenars de visitants diferents parts del territori nacional.  
Durant tot el cap de setmana, més de cent expositors vinguts de totes les parts del país a la Capital Cultural Valenciana, han participat en aquesta novena edició, que s’ha celebrat a les instal·lacions del CEIP Sant Josep de Calassanç. Els aficionats han pogut gaudir de l’exposició de productes ornitològics, accessoris per a la cria i la seua alimentació, assessorament a càrrec de veterinaris, estands amb revistes especialitzades i, per descomptat una completa exposició de diferents tipologies de canaris, pardals exòtics i de fauna europea. 

 
La Fira organitzada des de l’Associació d’Ornitologia d’Ontinyent i amb el patrocini de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, té com a objectiu principal crear un lloc de trobada per a tots els apassionats del món de les aus. 
Des de l’organització s’ha destacat la gran acollida d’aquesta fira, en especial de l’edició 2022, així com l’afluència de públic participant aspecte que ha promou any rere any l’economia local.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda