Notícies

Continuen els treballs de millora de la xarxa d’aigua potable a Aielo de Malferit

Continuen els treballs de millora de la xarxa d’aigua potable a Aielo de Malferit

Aquest desembre es preveu que finalitzen els treballs de la segona fase de renovació de la xarxa arterial d’aigua potable de l’Avinguda Diputació, en el tram comprés entre el Carrer Sant Vicent i la Plaça Manuel Castelló Quilis. 


Les obres consisteixen en la substitució de les canonades de fibrociment per altres de PVC-O DN 160, així com la instal·lació de vàlvules de tall necessàries per a evitar les pèrdues d’aigua i facilitar les tasques de manteniment. Aquest projecte es va iniciar l’any 2021 amb una primera fase on ja es renovaren 260 metres d’este tipus de canonades en l’Avinguda Diputació.  


Estes millores suposen una inversió total de 47.960’59 euros cofinançats per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica (33.572’41 euros), i els fons propis de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit. 
Des de l’Ajuntament es continua treballant per gestionar totes les ajudes destinades a millorar les infraestructures hidràuliques i a reduir les fugues d’aigua.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda