Notícies

Aielo reivindica l’eliminació de la violència de gènere

Aielo reivindica l’eliminació de la violència de gènere

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit commemora el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

Des de l’Ajuntament es reafirma el compromís de seguir construir una societat igualitària que pose fi a les múltiples violències que sofreixen dones i xiquetes arreu del món.

D’altra banda, aquest any cal destacar l’especial vulnerabilitat de les dones que viuen en conflictes armats com l’actual guerra en Ucraïna o d’altres parts del món, on es vulneren els seus drets. 

El Palau i l’edifici de la Policia Local s’han engalanat amb rodabalcons i enllumenat morat com a element reivindicatiu contra els successos que malauradament ocorren dia rere dia.

A més, s’ha repartit als veïns i veïnes del poble uns rodabalcons amb frases reivindicatives de dones rellevants per a la història.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la participació dels veïns i veïnes en les diferents accions i activitats que s’han realitzat durant aquest mes.

Convidem a tota la població que dispose del seu rodabalcó a fer fotos i compartir-ho a les xarxes sota el hashtag #25NAielo2022.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda