Notícies

Aielo de Malferit dispararà una de les 14 mascletades de TORNA LA LLUM

Aielo de Malferit dispararà una de les 14 mascletades de TORNA LA LLUM

Aquest dimarts 6 de desembre, a les 14 hores, PIROVAL realitzarà, al Pati del Grup Nou de localitat d’Aielo de Malferit, una de les 14 mascletaes del programa TORNA LA LLUM de la Diputació de València.

Més de 97 quilos de pólvora dispararà la pirotècnia de Rafelcofer Borredà S.L., que faran vibrar a les aieloneres i ailoners que fins a l’Avinguda Santíssim Crist es vullguen apropar.

Torna La Llum és una iniciativa impulsada per l'Associació de Pirotècnics de la Comunitat i subvencionada per la corporació provincial que va néixer en el context de la pandèmia per a contribuir a la reactivació de sectors tradicionals com el de la pirotècnia i que consisteix en el tret simultani d'espectacles pirotècnics en diferents municipis de la província.

Aielo de Malferit dispararà simultàniament amb les poblacions de: Alberic, Carcaixent, Alzira y Algemesí en La Ribera Alta; Foios y Godella en L'Horta Nord; Catarroja en L'Horta Sud; Benaguasil y Riba-roja en el Camp de Túria; Chiva en La Hoya; Canals en La Costera; y Requena y Utiel.

Un espectacle pirotècnic únic que acull la localitat amb motiu de la Capital Cultural Valenciana en esta última edició de TORNA LA LLUM.  


Últims bans

Últimes notícies

Agenda