Notícies

Pilar Beltrán, temps, paisatge i pertinença a partir de l'obra Cercanias en Aielo Capital Cultural Valenciana 2022

Pilar Beltrán, temps, paisatge i pertinença a partir de l'obra Cercanias en Aielo Capital Cultural Valenciana 2022Pilar Beltrán (Castelló de la Plana, 1969) ens parlarà de l'obra exposada a Mirades a la memòria, dels seus orígens i els conceptes que tracta relacionant-la amb altres obres de la seua creació. Abans es farà una visita guiada a l'exposició a càrrec de Lluci Juan.

Pilar Beltran és artista visual i professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. El seu treball plàstic s'emmarca en el camp de la fotografía, el vídeo i la instal·lació. Ha participat en exposicions individuals i col·lectives (València, Barcelona, Madrid, Saragossa, Winchester) i fires d'art (Arc, Estampa, ArteLisboa, ArteSantander, Art Miami). La seva obra forma part de diverses col·leccions públiques i privades.

Mirades a la memòria és l'última de les exposicions que el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana portarà a Aielo de malferit amb motiu de Capital Cultural Valenciana 2022. Amb la fotografia com a protagonista, les obres indaguen en la memòria i en el paisatge com a elements configuradors de la identitat, determinants en la construcció del caràcter i la singularitat de l'individu i la col·lectivitat. S'exposen obres de Pilar Beltrán, Irene Grau (València, 1986), Ana Teresa Ortega (València, 1952) i Bleda i Rosa (Castelló de la Plana, 1969). 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda