Notícies

Continuen les activitats nadalenques per a joves a Aielo de Malferit

Continuen les activitats nadalenques per a joves a Aielo de Malferit

La Regidoria de Joventut d’Aielo de Malferit en col·laboració amb l’Equip d’Animació de l’Associació Juvenil Casa de la Joventut i el Llombrígol Rondallaire ha organitzat un programa especial d’activitats per al més de desembre.

La programació arrancava amb l’Acampada Jove, celebrada del 4 al 6 de desembre a les instal·lacions de l’Alberg Ermita Sant Vicent Ferrer d’Agullent, on participaren més de 40 adolescents i un nombrós equip de joves monitors locals. Tres dies d’intensa activitat i jocs on els adolescents han viscut una experiència enriquidora.  

  

L’activitat s’ha reprès durant les vacances amb el Nadal Jove, on el públic adolescent ha gaudit d’un berenar nadalenc, una activitat de senderisme a la Creu de la Serratella combinada amb un joc de pistes i finalitzant amb un dinar. 
Per a aquest dijous 29 de desembre està previst realitzar un sopar especial de Cap d’Any a la Casa de la Joventut on ja hi ha un fum de participants inscrits. L’activitat finalitzarà amb una eixida amb bicicleta on visitaran els paratges del voltant.  

  ​    

Coincidint amb estes vacances la Casa de la Joventut s’ha traslladat a les instal·lacions de l’antiga Almàssera amb motiu de les obres de reforma del Grup Nou. Una nova ubicació per continuar essent un punt de trobada i d’activitat per als joves aieloners on cada divendres i dissabte es podrà sopar i gaudir de les activitats programades.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda