Notícies

Aielo de Malferit celebra una nova edició del Mig Any Fester

Aielo de Malferit celebra una nova edició del Mig Any Fester 

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de febrer, Aielo de Malferit tornava a engalanar-se per celebrar el Mig Any Fester, una fita festera que es reprèn després dels darrers anys marcats per la pandèmia. 


La jornada del dissabte arrancava amb l’entradeta, una cercavila que reuneix centenars de festeres i festers de les comparses per recórrer desfilant i acompanyats de música de banda els carrers Sants de la Pedra, del Mig, Major fins arribar a l’Eixample. 

 
L’acte més esperat del cap de setmana, desenvolupat en una carpa de 800m2 al pati del Grup Nou, va ser la Presentació de càrrecs, capitans, festers i l’elecció del Fester Major i la Regina de les festes de 2023.


Aquest any els càrrecs festers pel bàndol cristià els representen Ramon Juan Gandia i Marta Juan Belda, com a capitans, i Andrea Juan Belda com a Ambaixadora per la comparsa Oleyanos. Per altra banda, el bàndol moro està representat enguany per Mari Andrés Egea com a capitana i Quique Andrés Egea com a Ambaixador per la comparsa Almorávides.

Enguany dels 8 festers i festeres, Claudia Mira i Héctor Juan, varen resultar elegits Regina i Fester Major de les Festes de 2023, entre llàgrimes d’alegria i un fort aplaudiment de tots els assistents a l’acte.

  


La nit finalitzava amb Philantropic Festival, un festival de DJ on el plat fort vingué de la mà dels germans Jordi i Joan, qui feren gaudir a joves i grans fins ben arribada la matinada. 

  


Diumenge continuaren els actes amb motiu del Mig Any Fester: la Diana, seguida de l’Esmorzar fester i de la Cercavila amb banda de música per acudir a missa. A les 13 hores l’Auditori acollia el Concert de Musica Festera a càrrec de la Unió Musical d’Aielo.

 

 Per concloure, a les 14:30 hores va tenir lloc el dinar fester de germanor, amenitzat amb una xaranga i l’actuació del grup musical Lampedusa.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda