Notícies

Aielo de Malferit continua amb la programació especial dedicada a l’any Nino Bravo

Aielo de Malferit continua amb la programació especial dedicada a l’any Nino Bravo

Després d’un cap de setmana intens d’activitat, la localitat d’Aielo de Malferit es preparar per rebre noves propostes per retre homenatge al cantant aieloner Nino Bravo.

Divendres de vesprada el pati del Palau-Castell de Malferit,  es va omplir de gom a gom per acollir la presentació del llibre “Mi tierra”, una obra biografia lúdica i educativa sobre el cantant i artista aieloner, escrita per Vicente Sanchis Albero i il·lustrada per Albert Quiñones. L’acte va estar amenitzat amb la música de Llorenç Belda i Àlvar Calabuig, i les veus de Naima Cháfer, Elma Sambeat, Jacinto Belda, i el propi Vicente Sanchis.

Diumenge la Unió Musical Aielo (UMA) recollia el testimoni amb un emotiu concert a l’Auditori Municipal amb la millor música de Nino Bravo acompanyada de les veus de Vicente Sanchis i Jacinto Belda. Èxits com “Un beso y una flor”, “América”, “Vivir”... foren interpretats en “LIBRE, la història musical de Nino Bravo.”

Per al dissabte 13 de maig, a partir de les 19:30 hores, hi ha una nova cita al calendari de l’Any Nino Bravo. Es tracta d’un espectacle de música itinerant de la mà de l’Orquestra Simfònica Súbitus, l’Agrupació Coral Llorenç Barber i l’Orquestra de Corda de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, amb la direcció artística de Rafa Navalón. “Aielo de Malferit, Bressol de Nino Bravo” comptarà amb diferents artistes convidats que faran que la música de l’artista recòrrega els carrers del poble passant per la que fou la seua casa natal, el Bar March i el Museu del cantant.

Noves propostes i un fum d’esdeveniments ens esperen en aquest any dedicat a la figura del cantant aieloner.

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda