Notícies

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ja compta amb un punt GVANEXT

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ja compta amb un punt GVANEXT

Els Fons Europeus més a prop de TU

 

La Generalitat compta amb més de 200 punts GVANEXT al llarg de tota la Comunitat Valenciana, distribuïts en ajuntaments i mancomunitats.

Concretament, a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit  comptem amb una Tècnica en Captació i Gestió de Fons Europeus que ofereix assessorament especialitzat i assistència (virtual i presencial) a tots aquells que cerquen finançament a través dels Fons Next Generation, és a dir, un instrument de recuperació engegat per la UE per fer front a les conseqüències socioeconòmiques de la crisi de la COVID-19.

Segons Juan Rafael Espí Mompó, alcalde de la localitat d’Aielo de Malferit, “aquest servei naix amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania i al teixit empresarial del nostre municipi mitjançant la comunicació d’informació sobre les ajudes i subvencions de fons europeus que més s’ajusten a cada cas concret”.

La major part d’aquests fons estan vinculats amb projectes de digitalització, mobilitat, eficiència energètica i millora de la competitivitat.

Pots sol·licitar atenció telemàtica a través del següent enllaç: FORMULARI ATENCIÓ TELEMÀTICA

Estem a la teua disposició en:

Ajuntament d'Aielo de Malferit

Plaça Palau, 4

46812. Aielo de Malferit – VALÈNCIA

 

 

Més informació
A través del portal GVANEXT (https://gvanext.gva.es/) la ciutadania pot accedir a més informació sobre licitacions, subvencions, ajudes i préstecs, cadascuna d’aquestes amb característiques particulars i requisits específics.

No dubteu en preguntar i informar-vos d’aquestes ajudes, amb aquesta ferramenta, Aielo de Malferit té l’oportunitat d’accedir a noves alternatives d’inversió i desenvolupar noves actuacions.

https://gvanext.gva.es/ 

https://presidencia.gva.es/va/web/gvanext

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda