Notícies

Aielo de Malferit continua sumant talents al món de l’esport

Aielo de Malferit continua sumant talents al món de l’esport

Hui ens toca presentar-vos a Silvia Nadal Mínguez, jugadora de bàsquet de la selecció femenina FEDI de la Comunitat Valenciana i amb una competició molt important a la vista.  

Silvia té 34 anys, és usuària del Centre Ocupacional d’Ontinyent, i des de ben menuda és una gran apassionada del bàsquet. Ha crescut veient al seu germà Ismael jugant a bàsquet, esport que ha fet seu i en el que hui destaca. Per a ella Ismael és tot un referent i és la persona que li està donant ales a esta “correcaminos”, tal i ella es defineix, “no defèn però ataca!”.  

Fa unes poques setmanes, després que el darrer 11 de març participara a l’Alqueria Basket en unes jornades de captació, forma part de la selecció femenina de FEDI de la Comunitat Valenciana i a hores d’ara es troba realitzant junt a les seues companyes entrenaments de tecnificació.

La pròxima competició que l’aielonera disputarà serà el Campionat d’Espanya de Bàsquet per seleccions. L’esdeveniment tindrà lloc a la localitat de Sant Javier de Murcia del 29 de maig a l’1 de juny.

“Des de l’Ajuntament li desitgem molta sort al Campionat d’Espanya!”


Últims bans

Últimes notícies

Agenda