Notícies

ARRANCA EL PROGRAMA EMPUJU 2023 A AIELO DE MALFERIT

ARRANCA EL PROGRAMA EMPUJU 2023 A AIELO DE MALFERIT

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha rebut una subvenció 42.981’08 euros per al foment de l’ocupació juvenil.

Aquesta subvenció, junt a la corresponent aportació municipal, ha permès la contractació a jornada completa de 3 joves menors de 30 anys. Els treballs, que s’han iniciat aquest dimecres 13 de setembre, tindran una durada de 12 mesos.

Concretament s’ha contractat una tècnic d’educació infantil, que recolzarà els Serveis de l’Escola Infantil Municipal, i un peó d’obra i un peó de jardineria que passaran a reforçar la brigada municipal d’obres i serveis.

Aquest projecte està confinançat per l’Ajuntament d’Aielo i per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

D'entre els objectius específics de les polítiques sectorials d'ocupació i mobilitat laboral, educació i inclusió social, recollits en l'article 4 del Reglament del Fons Social Europeu Plus (FSE+), destaca millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació de totes les persones demandants d'ocupació, i en particular, de les persones joves, especialment a través de l'aplicació de la Garantia Juvenil.

Aquesta actuació pretén incrementar l'ocupabilitat de les persones joves a través de la pràctica professional, al temps que es dota a les entitats locals de recursos humans addicionals que els permeten realitzar actuacions específiques en l'àmbit de les seues competències.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda